Članak

Pre nekoliko dana sam imao tu čast da porazgovaram sa klijentovim Višim Ja o nekim opštim temama vezanim za trenutne događaje. Pričali smo o dve veoma interesantne teme od kojih je jedna vezana za predstojeće pomračenje, ili tzv. crveni mesec. Druga tema je vezana za nešto što su svi primetili, a to su čudni vremenski uslovi svuda po svetu. Konkretno, za Balkan nestandardno da u letnjem period padne ovoliko kiše. Šta je uzrok tome možete videte u dijalogu sa Višim Ja (VJ u daljem tekstu).

Pljusak u Beogradu

O vremenskim uslovima

N: Šta se dešava sa vremenom? Zašto je ovoliko kišovito u poslednje vreme?
VJ: Pre možda par meseci zemaljskih bio je otvoren portal između dve dimenzije. Ali nemoj sada to da shvataš kao nešto što može da se vidi na internetu tom vašem, ili televiziji. To je bio kosmički momenat otvaranja portala gde su odredjene energije bile oslobođene. Te energije služe za čisćenje Zemlje jer mi odavde (iz dimenzije Viseg Ja, prim. aut.) možemo da kažemo da je vaša planeta živ organizam koji pati. Kiše se dešavaju zbog akumulirane tuge na ovom prostoru. Kiše se dešavaju jer voda mora da očisti put. Vatre se dešavaju jer mora da izgori seme zla. Vetrovi koji duvaju, šta rade? Upravljaju i vatrom i vodom. I šta ostane posle toga? Nova Zemlja. Tako da budite na svetloj strani. Nemojte da se žalite o vremenu jer zaista vaša planeta na kojoj ste trenutno nastanjeni mora proći ovaj proces.

O pomračenju

N: A na tom internetu smo i čitali o tim nekim portalima, i kad pogledamo unazad, u proteklih godinu dana se desilo toliki nekih fascinantnih pomračenja od kojih se neka dešavaju jednom u mnogo godina. I isto ovo sada koje dolazi u petak za nekoliko dana (misli se na crveni mesec 27.07.2018.)…
VJ: Biće sve u redu u petak. Prosto morate čuvati um, jer će um i vaši unutrašnji programi proraditi na totalno drugačijoj frekvenciji. I ako mogu da vam dam blagi savet za taj petak: samo budite otvorenog uma, jer se to pomračenje dešava da bi sklonilo senke sa uma. Jer kad se um pomrači, šta nastaje posle? Pa prosvetljenje. Zar ne? Um izgubi sjaj na momenat, pa se vrati i ponovo postane svetao, i senka ode, i dođe svetlost.
N: Jel to taj uticaj pomračenja o kome se priča?
VJ: Ljudi paniče bez razloga. Da, desiće se velike promene u vašim umovima. U tvom, u klijentovom, u bilo čijem umu, ali te promene nisu loše. Nisu dobre. One su tvoje i intimne kao ime na rođenju. I one mogu biti pojačane, ili one mogu biti kompletno obrisane, samo morate biti otvorenog uma.


Ovaj članak je objavljen uz dozvolu klijenta u skladu sa pravilnikom o privatnosti.

Prijavi se za email obaveštenja
Za primanje obaveštenja o novim člancima, događajima, seminarima i promocijama, popuni ovaj formular:

Navigacija

Društvene Mreže