Privatnost

Sve informacije koje su vezane za sesiju podpadaju pod sledeći skup pravila:

  • Lične informacije – Pod lične informacije spadaju sve informacije koje na bilo koji način mogu da otkriju identitet klijenta. U to spadaju ime, prezime, broj telefona, prijava, saglasnos za sesiju, email, razmenjene poruke elektronskim putem, dokumenta, telefonski razgovori i konsultacije, razgovor u toku sesije i audio snimak sesije.
  • Audio snimak – Sesija se snima u audio formatu da bi kasnije mogla da se presluša. Osim klijenta, niko drugi nema pristup audio snimku koji nastane u toku sesije ili sesija. Kopija snimka ostaje u arhivi u svrhe unapređenja usluge. Klijent nakon sesije može u svakom trenutku ponovo zatražiti snimak, ili može zatražiti brisanje svih kopija.
  • Poverljivost informacijaSve lične informacije klijenta su strogo poverljive. Izuzetak za ovo pravilo je da postoji opasnost od samoubistva ili samopovređivanja, opasnost od nanošenja povreda drugoj osobi, saznanje o zlostavljanju ili zanemarivanju dece ili starih osoba, ili informacije koje sud zahteva putem sudskog naloga.
  • Specijalna upotreba informacija – U toku regresije često se dođe do opštih informacija od kojih celokupno čovečanstvo može da ima koristi. Te informacije se objavljuju na sajtu, društvenim mrežama, časopisima i knjigama. Sve lične informacije klijenta se uklanjaju ili dovode do neprepoznatljivosti. Nikad se ništa ne objavljuje bez pismene dozvole klijenta, čak iako su lične informacije klijenta izmenjene ili uklonjene.

Navigacija

Društvene Mreže