Članak

Krajem septembra je Instagram profil Više Svesti @svestvisa premašio brojku od 10 hiljada pratilaca. Kao način da se zahvalim za podršku i toliku veliku želju za ličnim razvojem, odlučio sam da sve svoje pratioce iznenadim poklonom, i to u vidu besplatne sesije. Za besplatnu sesiju je bilo moguće prijaviti se u prvoj polovini oktobra.

Izvlačenje

Besplatnu sesiju je dobila Irena. Čestitam! 🎆🎆🎆
Inače, u trenutku dok pišem ovaj tekst, čuje se vatromet u pozadini 🙂.Sinhroniciteti za vreme sesije

Vatromet u toku pisanja ovog teksta nije jedini sinhronicitet koji se dogodio u toku sesije. Zanimljiva je i činjenica da se Irena poslednja prijavila, par sati pred izvlačenje. Za nalaženje dobitnika sam koristio servis za generisanje nasumičnih brojeva www.random.org , i njegova uloga je bila da izvuče redni broj dobitnika. Iako je jednaka verovatnoća da servis izvuče bilo koji broj u zadatom rasponu, izvukao je poslednji redni broj.

Irena nije iz Beograda, a trebalo je da nađemo neki odgovarajući termin da održimo sesiju uživo. Iako dolazi u Beograd jednom u nekoliko meseci, ispostavilo se da treba ubrzo da svrati zbog seminara koji treba da pohađa, i da će joj ostati dosta slobodnog vremena pre nego što krene kući. Dogovorili smo se da iskoristimo to slobodno vreme za sesiju.

Kad je došla u Beograd, saznala je da je seminar odložen, a da to nisu javili učesnicima na vreme. Čim mi je to javila, pomislio sam da sigurno postoji razlog za tako nešto. Bio sam u pravu jer se na kraju ispostavilo da nam je to dodatno vreme ipak bilo potrebno, jer inače ne bismo stigli da uradimo sve što smo planirali. Sve ovo su znakovi da ništa nije slučajno i pokazuje nam jednu lekciju, a to je da se prepustimo Univerzumu kad se stvari ne odigravaju onako kako smo mi zamislili da treba da se odigraju.

Viši Ja

U toku sesije nam je Irenin Viši Ja pokazao odgovore na sva pitanja koja smo stigli da pitamo, i dao smernice kojim putem Irena da nastavi. Pitao sam Višeg Ja zašto je doveo Irenu kod mene, a odgovor koji smo dobili jeste da Irena spozna kako da koriguje svoju životnu putanju tako da dostigne apsolutnu sreću, zadovoljno i zdravlje u ovom životu, i da otpusti sve terete koji je koče, usporavaju i blokiraju.

Bila mi je čast i zadovoljstvo da sam imao prilike da vodim ovakvu jednu intenzivnu sesiju, punu spoznaja, emocija i oslobađanja. Irena, želim ti sreću na tvom daljem životnom putu, i jaku konekciju sa svojim Višim Ja!

Prijavi se za email obaveštenja
Za primanje obaveštenja o novim člancima, događajima, seminarima i promocijama, popuni ovaj formular:

Navigacija

Društvene Mreže